HIFK Helsinki

Total Cards: 36

*Clicking on this affiliate link and making a purchase can result in this site earning a commission
Filters:

Cards

1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #3 Toronto -kiekkokoulun opettaja Harri Linnonmaa, 26-vuotias HIFK:n hyökkääjä, on pelannut 56 maaottelua.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #12 Ensimmäiset askeleet ovat lyhyitä ja nopeita juoksuaskelia, jotka otetaan terien kärkiosalla.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #25 Rannelaukauksessa veto suoritetaan ilman mailan takaheilautusta ja suoraan kuljetuksesta. Rannelaukaus on vaarallinen, koska sitä on maalivahdin vaikea aavistaa.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #30 Kiekon voi syöttää myös laidan kautta oman joukkueensa pelaajalle.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #31 Puolustaja voi auttaa maalivahtia pudottautumalla polvilleen laukaistun kiekon eteen.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #35 Puolustaja voi käyttää maalia hyväkseen päästäkseen eroon vastustajasta, joka yrittää ottaa kiekon haltuunsa.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #37 Lonkkataklauksessa puolustaja asettuu vauhdissa olevan hyökkääjän eteen siten, että tämä lentää jäähän tai ainakin joutuu pois tasapainostaan.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #38 Hyökkääjä voi harhauttaa puolustajan laukaisemalla kiekon hänen jalkojensa välistä.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #41 Mailasidonnassa pelaaja työntää toisen pelaajan eteen mailansa poikittain ja estää tämän etenemistä. Rangaistus on 2 minuuttia.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #44 Olkapäätaklaus suoritetaan toisen hartian avulla siten että estäjä pudottautuu hieman alemmaksi ja suuntaa iskun alhaalta ylävartaloon ja samalla eteenpäin.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #45 Laitahyökkääjän tärkeimpiä tehtäviä on vartioida omaa miestään niin ettei tämä pääse karkuun ja maalintekoon.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #47 Mailaa ei saa kohottaa yli olkapään korkeuden. Jos pelaaja niin tekee, on rangaistus harkinnan mukaan kaksi tai viisi minuuttia vastustajan kasvojen vahingoittuessa.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #48 Jos maalivahti ei saa matalaa ilmalaukausta käsiinsä, hän tekee sivupotkun ja yrittää siten torjua kiekon. Sivupotkua hän käyttää myös torjuessaan vastustajia, jotka pyrkivät harhauttamaan.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #50 Hanskakäsi on mallivahdin tärkein torjunta-ase; sillä voi napata kiekon käteen yhtä hyvin jään pinnasta kuin yläkulmista
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #51 Maalivahdista jäälle ponnahtavia kiekkoja pyrkii vastustaja tarkasti käyttämään hyväkseen. Valppaasti kärkkyvä hyökkääjä tekee usein maalin ponnahduskiekosta.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #52 Pelaajaa ei saa polvella kampittaa niin että tämä horjahtaa tai kaatuu. Rangaistus on kaksi minuuttia.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #57 Vastapelaajaa ei saa taklata mailalla, joka on kohotettu jäästä ja josta pidetään kiinni kaksin käsin. Poikittaisella mailalla pelaamisesta seuraa tavallisesti kahden minuutin rangaistus.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #60 Vastapelaajaa ei saa lyödä mailan päällä. Rangaistus on erotuomarin harkinnan mukaan kaksi tai viisi minuuttia.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #61 Pelaajaa ei saa kaataa eikä horjahduttaa mailalla, jalalla, käsivarrella, kädellä eikä kyynärpäällä. Kampituksen rangaistus on aina kaksi minuuttia.
1972 Panda - Toronto Jaakiekkokoulu/Ishockeyskolan (Finnish/Swedish) #69 Maali hyväksytään vasta sitten, kun kiekko kokonaisuudessaan on ylittänyt maalilinjan.
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Juhani Bostrom
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Gary Engberg
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Kimmo Heino
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Mauri Kaukokari
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Vaino Kolkka
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Harri Linnonmaa
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Jaakko Marttinen
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Matti Murto
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Lalli Partinen
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Juha Rantasila
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Heikki Riihiranta
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Jorma Rikala
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Tommi Salmelainen
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Jorma Thusberg
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Jorma Virtanen
1972 Panda MM/VM-Toronto (Finnish/Swedish) #NNO Matti Vaisanen

Images added:

12.5%

(4.5 out of 36)

12% Complete

Your Collection

[Sponsor this page]
$9.99/year

  

Copyright © 2024 Trading Card Database LLC
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.